NY FORESTER e-Bokser

Subarus nye generation af motorsystemer.

Systemet kombinerer Motor Assist med to af Subarus kerneteknologier: Boxermotor og S-AWD. Den nye e-BOXER-motorserie har både fordelene ved et lavt tyngdepunkt og styrken og effektiviteten fra S-AWD – det symmetriske firehjulstræk.

Den kompakte og dog kraftfulde motor er monteret tæt på bilens tyngdepunkt, mens batteriet og de øvrige komponenter ligger over bagakslen. Det giver et endnu lavere tyngdepunkt og en mere afbalanceret vægtfordeling for/bag end de benzindrevne modeller.
Den nye e-BOXER sikrer endnu mere effektiv kørsel og inspirerende styrerespons – uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det er hybrid, som kun Subaru mestrer det.

INTERIØR

Den helt nye Forester giver passagerer på alle pladser den optimale komfort. Selv før du sætter dig ind, bemærker du, at døråbningerne er specielt designet til at gøre det nemmere for alle at komme ind og ud.
Og når du har taget plads, kan du nyde den udvidede og rummelige kabine med bekvemmeligheder som lommer bag på ryglænene og ventilation til bagsædepassagererne. Den tyste kabine reducerer uønsket vejstøj og -vibrationer, så alle kan nyde uforstyrret kvalitetstid sammen undervejs.